Skal jeg skifte el-installationer, når jeg skifter til el fra OK?

Nej, det skal du ikke. Uanset hvilket elselskab du vælger, vil du ikke mærke nogen ændring i forhold til den strøm, der kommer ud af stikkontakten derhjemme. Selvom du skifter elselskab, er det nemlig stadig dit lokale netselskab, der står for selve den fysiske levering af strøm til din bopæl.

Kvaliteten og sikkerheden for at du får el er den samme - uanset hvilken el-leverandør du vælger.

Oplever du problemer med dine elinstallationer, kan du altid kontakte OK på tlf. 89 32 24 9889 32 24 98.

Læs mere om el fra OK