Hvordan betaler jeg for OK Fri Vask?

OK Fri Vask er et bilvask-abonnement, der er forudbetalt og kræver, at du har et OK Kort. Når du opretter et fri vask-abonnement bliver du opkrævet for resterende dage i den pågældende måned + den følgende måned.

Du betaler dit forbrug på OK-kortet via Betalingssservice, det koster 5,50 kr. om måneden.

Betal fri vask-abonnement med dit OK Kort

Det er vigtigt, at du bruger dit OK Kort som betalingsmiddel, når du benytter dit fri vask-abonnement. Bruger du OK-appen, når du vasker bilen, er det markeret hvilke typer bilvask, der er inkluderet i OK Fri Vask.

Husk at du skal være logget ind i appen og at OK Kort skal bruges som betalingsmiddel i appen, for at vi kan genkende dig som fri vask-kunde.

Du kan ikke vælge tilkøb til dit Fri Vask-abonnement, og du kan ikke vælge vasketypen Brillant.

Mere om OK Fri Vask